Frații Dărmănescu, fondatorii Alfredo Seafood, investesc 200.000 într-un restaurant din București

Frații Dărmănescu, fondatorii Alfredo Seafood, investesc 200.000 într-un restaurant din București
scris 15 iun 2018

Frații Mihai și Cristian Dărmănescu, fondatorii Alfredo Seafood, una dintre cele mai importante mărci locale de pește și fructe de mare, și Diana Dărmănescu, antreprenoare cu afaceri în industriile farma și producție de ambalaje, au investit 200.000 euro în restaurantul BistroMar situat în Piața Floreasca din București.

Ținta pentru primul semestru de activitate este atingerea pragului de rentabilitate, urmând ca la finalul lui 2019 să înregistreze o cifră de afaceri de 100.000 de euro lunar. Ulterior se dorește stabilizarea cifrei de afaceri la circa 1 milion de euro anual.

Blocaj în turism: Hotelurile și restaurantele au nevoie rapidă de 50.000 angajați. 10% din unitățile de pe litoral nu vor fi deschise din lipsă de personal. \ CITEȘTE ȘI Blocaj în turism: Hotelurile și restaurantele au nevoie rapidă de 50.000 angajați. 10% din unitățile de pe litoral nu vor fi deschise din lipsă de personal. "Nici salariile nu pot urca la 2.000 euro pentru un chelner cât meniul e 4 euro"

BistroMar este un restaurant pe bază de specialități din pește și fructe de mare. Acesta funcționează într-un concept integrat, fiind și primul magazin de desfacere a produselor marca Alfredo Seafood, brand cu o experiență de 15 ani în selectarea, importul, prelucrarea și distribuția produselor de pește și fructe de mare.

viewscnt
Afla mai multe despre
alfredo seafood
restaurant
darmanescu