EXCLUSIV Victor Răcariu a demisionat de la Glovo

EXCLUSIV Victor Răcariu a demisionat de la Glovo
Thomas Dincă
Thomas Dincă
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 13 ian 2023

Victor Răcariu a demisionat din poziția de Regional Managing Director al startup-ului spaniol Glovo, operatorul platformei omonime de livrări rapide la domiciliu, care a intrat în România în mai 2018, operațiune anunțată în premieră de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

El va mai rămâne pe această poziție până în aprilie, conform informațiilor Profit.ro.

Contactat de Profit.ro, Răcariu a confirmat demisia.

FOTO Transilvania Investments pune la vânzare 10 hoteluri de pe litoral CITEȘTE ȘI FOTO Transilvania Investments pune la vânzare 10 hoteluri de pe litoral

"Confirm demisia, pe care am anunțat-o azi echipei. Este o decizie personală, vreau să iau o pauză după cinci ani intenși în companie. O să mai fiu în business până la mijloc de aprilie", a declarat Răcariu pentru Profit.ro.

El a condus operațiunile din România ale Glovo imediat după intrarea pe piața locală, în intervalul aprilie 2018 - mai 2022, fiind și avansat în poziția de Regional Managing Director South East Europe, pentru piețele din România, Bulgaria, Serbia, Croația, Moldova, Bosnia, Muntenegru, Slovenia.

Anterior experienței Glovo, Răcariu a fost Chief International Officer eMAG în cadrul Fashion Days Group.

În România, principalii concurenți ai Glovo au rămas estonienii de la Bolt Food și românii de la Tazz by Emag, după ce Uber Eats și Takeaway.com (Just Eat Takeaway) s-au retras de pe piața românească a livrărilor.

Recent, Glovo a preluat Foodpanda România cu tot cu cei 236 de angajați ai acesteia, reprezentând personalul Foodpanda și Pandamart (entitatea care a operat magazinele proprii ale Foodpanda). Glovo a oferit posturi noi pentru 147 de angajați de la fosta Foodpanda, restul de 89 de oameni fiind disponibilizați, cei mai mulți din pozițiile de call center.

viewscnt
Afla mai multe despre
glovo
racariu