Grupul polonez LPP a deschis un nou magazin Reserved în România

Grupul polonez LPP a deschis un nou magazin Reserved în România
scris 13 mai 2019

Retailerul polonez de modă LPP, care operează pe piața locală brandurile Reserved, Cropp, House, Mohito și Sinsay, a inaugurat cel de-al 50-lea magazin al rețelei din România, în centrul comercial Shopping City Center Sibiu.

Noul magazin LPP sub brandul Reserved ocupă o suprafață de aproximativ 2.500 metri pătrați și este cel de al 16-lea magazin Reserved deschis la nivel local. 

Rabla pentru electrice și electronice: Ministerul Mediului oferă vouchere pentru cumpărarea de televizoare. Câți bani economisești CITEȘTE ȘI Rabla pentru electrice și electronice: Ministerul Mediului oferă vouchere pentru cumpărarea de televizoare. Câți bani economisești

Pentru 2019, retailerul și-a propus să continue expansiunea pe piața românească, având ca obiectiv să adauge în portofoliul celor cinci branduri, alte magazine în noi orașe din țară și să își consolideze prezența prin intermediul canalului e-commerce, anunțând deja construcția unui centru de distribuție în România, dedicat operațiunilor online. 

Compania are o rețea de peste 1.700 de magazine, însumând o suprafață de peste 1 milion de metri pătrați și peste 25 de mii de angajati în birourile și structurile de vânzări din Polonia, Europa, Asia și Africa.

În prezent, LPP deține magazine fizice în 23 de țări, iar în 11 dintre acestea desfășoară și vânzări online.

Compania LPP SA este cotată la Bursa de Valori din Varșovia.

viewscnt
Afla mai multe despre
lpp
reserved
shopping city center sibiu