Grupul Sphera deschide în România un nou restaurant Taco Bell

Grupul Sphera deschide în România un nou restaurant Taco Bell
scris 23 oct 2019

Lanțul de fast food cu specific mexican Taco Bell se extinde cu un nou restaurant, în Ploiești Shopping City, al optulea din România.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Prosus, companie din care face parte și eMAG, vrea să cumpere platforma de livrări mâncare Just Eat. Ofertă de peste 6 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Prosus, companie din care face parte și eMAG, vrea să cumpere platforma de livrări mâncare Just Eat. Ofertă de peste 6 miliarde dolari

La nivel local, Taco Bell s-a lansat în România în octombrie 2017.

Taco Bell a fost înființat în 1962, în California, SUA. În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de unități până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari.  

În România, Taco Bell este operat de Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare grup de restaurante, care mai administrează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.

viewscnt
Afla mai multe despre
taco bell
sphera