Grupul turc Arçelik vrea să retragă de la Arctic 50 milioane euro

Grupul turc Arçelik vrea să retragă de la Arctic 50 milioane euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 20 iul 2021

Grupul turc Arçelik vrea să retragă de la producătorul de electrocasnice Arctic suma de 50 milioane de euro sub formă de dividende, din rezultatul financiar acumulat nedistribuit al anilor financiari precedenți, banii urmând să fie retrași în maximum 6 luni. În urmă cu trei ani, Arctic a acordat dividende de 70 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Ședința acționarilor în care se va discuta propunerea de acordare a dividendelor a fost programată în partea a doua a lunii august, indică date analizate de Profit.ro.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Arctic a înregistrat, în 2020, cu peste 3.600 de angajați, afaceri de 2,72 miliarde lei (2,5 miliarde de lei în 2019) și un profit net de 104,3 milioane de lei (43,6 milioane lei în 2019, 72,7 milioane lei în 2018 și 74 milioane lei în 2017).

viewscnt
Afla mai multe despre
arctic
dividende