Halewood Wines & Spirits aduce în România brandul de bere artizanală Sadler`s

Halewood Wines & Spirits aduce în România brandul de bere artizanală Sadler`s
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 sep 2017

Compania Halewood Wines & Spirits, filială a celui mai mare producător independent de băuturi alcoolice și non-alcoolice din Marea Britanie, aduce pe piața din România berea Sadler`s.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Fondată în 1900, în Oldbury, Marea Britanie, Sadler`s este o afacere de familie, condusă în prezent de a cincea generație de berari, care produce beri artizanale.

Portofoliul Sadler`s cuprinde gama Signature Ales, cu șase tipuri de bere Ale, printre care Peaky Blinder, Worcester Sorcerer și Hop Bomb, completată de o gamă sezonieră Craft Ales, din care fac parte Mud City Stout și berea roșie Red Ipa. Berile Sadler`s vor fi prezente și pe piața din România, atât în HoReCa, cât și în marile lanțuri de retail.

FOTO iOS 11 reduce drastic autonomia pentru unele modele mai vechi de iPhone CITEȘTE ȘI FOTO iOS 11 reduce drastic autonomia pentru unele modele mai vechi de iPhone

Grupul internațional Halewood Wines & Spirits este cel mai mare producător și distribuitor independent de băuturi alcoolice din Marea Britanie, activând de peste 35 de ani pe piață.

În România, Halewood Wines & Spirits deține peste 350 de hectare de viță de vie plantate în perioada 2002-2009, în unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale țării, printre care Dealu Mare și Murfatlar. 

viewscnt
Afla mai multe despre
halewood wines & spirits
sadler`s
bere