Heineken schimbă conducerea din România

Heineken schimbă conducerea din România

Thibaut Boidin

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 aug 2023

După un mandat de cinci ani, Dan Robinson, Managing Director Heineken România, va prelua un nou rol în cadrul Grupului Heineken. El va fi succedat de către Thibaut Boidin, care se alătură Heineken România din actuala poziție de Chief Transformation Officer pentru Regiunea Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dan Robinson s-a alăturat grupului Heineken N.V. în 2005 și a fost numit Managing Director al Heineken România în 2018. El a avut două mandate de Președinte al Asociației Berarii României.

România, în Top 10 producători de înghețată din UE. Producția a revenit pe creștere. Unde este cea mai scumpă înghețată CITEȘTE ȘI România, în Top 10 producători de înghețată din UE. Producția a revenit pe creștere. Unde este cea mai scumpă înghețată

Thibaut Boidin s-a alăturat Heineken Franța în 2017, unde a fost Deputy General Manager la France Boissons. În octombrie 2020, Thibaut a fost numit în funcția de Transformation Director al Heineken Franța. Ulterior, în septembrie 2021, Thibaut a fost numit Chief Transformation Officer în cadrul Heineken Europa și, în timpul mandatului său, a impulsionat dezvoltarea procesului de transformare a capabilităților în cadrul Regiunii Europa, coordonând programe importante și generând schimbări semnificative la nivelul businessului.

Heineken este compania producătoare de bere cu cea mai extinsă prezență din lume. Grupul are un portofoliu de peste 300 de mărci de bere și cidru internaționale, regionale și locale. La nivel mondial, Heineken este prezent în peste 70 de țări.

În România, Heineken oferă un portofoliu divers de mărci de bere și cidru, majoritatea fiind produse în cele trei fabrici locale din Craiova, Ungheni și Miercurea Ciuc. Compania are 1.100 de angajați în România.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
heineken românia
bere