Hornbach ridică investiția în magazinul din Sibiu la aproape 15 milioane euro

Hornbach ridică investiția în magazinul din Sibiu la aproape 15 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mar 2020

Hornbach România, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, anunță extinderea magazinului din Sibiu cu aproximativ 3.500 metri pătrați în urma unei investiții de 2,8 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fondurile au fost alocate pentru construirea unei zone de Drive-In pentru materiale de construcții și pentru extinderea suprafeței exterioare destinate produselor de grădinărit.

În acest moment, suprafața magazinului din Sibiu a ajuns la circa 15.500 metri pătrați, comparativ cu circa 12.000 cât avea în momentul inaugurării sale, în octombrie 2015.

FOTO Copos și-a terminat turnul de birouri de peste 100 de metri din București CITEȘTE ȘI FOTO Copos și-a terminat turnul de birouri de peste 100 de metri din București

Potrivit lui Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România, investiția de 2,8 milioane de euro a fost alocată atât achiziției de teren suplimentar de 5.500 metri pătrați, cât și construcției zonei de Drive-In. Odată cu aceste schimbări, investiția totală în magazinul din Sibiu se ridică la 14,8 milioane de euro.

Fondată în anul 1877, Hornbach deține 160 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 6 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).

viewscnt
Afla mai multe despre
hornbach
sibiu