Hornbach va inaugura la Sibiu, în această toamnă, cel de-al șaselea magazin din România

Hornbach va inaugura la Sibiu, în această toamnă, cel de-al șaselea magazin din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 sep 2015

Retailerul local de materiale de construcții și grădinărit Hornbach va inaugura, în această toamnă, cel de-al șaselea magazin din rețea, la Sibiu, cele 100 de persoane deja angajate urmând să beneficieze de training specific.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat al companiei, recrutarea angajaților se inițiază prin intermediul mijloacelor media, cum ar fi anunțurile pe site-urile de job-uri, în ziare, prin intermediul bannerelor sau pe site-ul companiei, www.hornbach.ro.

"Școlarizările pentru personalul magazinului din Sibiu sunt, în acest moment, în plină desfășurare și vizăm ca toți cei 100 de angajați să deprindă, până la deschidere, toate abilitățile de care au nevoie pentru a satisface nevoile clienților. Hornbach este o companie care oferă în mod egal o șansă tuturor, fie că abia au terminat studiile și nu au avut ocazia să capete experiență, fie că se apropie de vârsta pensionării, dar își doresc încă să muncească", a declarat Mugurel-Horia Rusu, director general al Hornbach România.

Fondată în anul 1877, Hornbach este o companie multinațională, de familie, care a înregistrat în exercițiul financiar 2014/2015 o cifră de afaceri (netă) de peste 3,5 miliarde de euro, în creștere cu 6 la sută comparativ cu perioada anterioară. În acest moment, concernul deține 150 magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveția, Cehia, Slovacia, Suedia și România), dintre care 5 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara).

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
hornbach
sibiu