IKEA deschide primele două puncte de colectare a comenzilor online

IKEA deschide primele două puncte de colectare a comenzilor online
scris 14 iun 2018

IKEA va deschide în prima jumătate a lunii iulie două puncte de colectare a comenzilor online, în Brașov și Timișoara, iar la finalul lunii va fi deschis un al treilea punct de colectare, pentru Cluj-Napoca. 

Punctele de Colectare a Comenzilor reprezintă un nou format pentru retailerul suedez.

Clienții vor putea face cumpărăturile online pe www.ikea.ro, în magazinul IKEA Băneasa sau prin telefon cu ajutorul angajaților din call-center – și vor putea opta pentru livrarea produselor la Punctele de Colectare IKEA din Timișoara și Brașov. În acest fel, vor putea să ridice personal produsele, în ziua și la ora la care doresc. Costul transportului este de 29 lei pentru pachete mici (sub 30 kg pe comandă) și 49 lei pentru coletele Cargo (peste 30 kg pe comandă), indiferent de dimensiunea și valoarea comenzii. Clienții care doresc să beneficieze de livrarea la domiciliu pot face în continuare acest lucru.

FOTO Gabriel Liiceanu intră pe o nouă piață, deschizând brutărie și librărie în același magazin CITEȘTE ȘI FOTO Gabriel Liiceanu intră pe o nouă piață, deschizând brutărie și librărie în același magazin

IKEA lucrează, de asemenea, la planurile de expansiune din România, iar cel de-al doilea magazin din București va fi deschis la sfârșitul verii 2018.

În România, grupul suedez a deschis în 2007 primul și singurul magazin în nordul Bucureștiului, în zona comercială Băneasa. Următoarele magazine Ikea vor fi deschise în Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca, retailerul căutând la acest moment terenuri în zonă. Ikea estimează că aceste magazine ar putea fi deschise în 2020-2021. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
comenzi online