IKEA închide temporar magazinele din România

IKEA închide temporar magazinele din România
scris 20 mar 2020

Retailerul suedez de mobilier IKEA România a anunțat că închide temporar cele două magazine începând de vineri, 20 martie, ora 18:00, ca măsură de precauție împotriva riscului continuu de Covid-19.

“Este o perioadă ieșită din comun, iar prioritatea noastră absolută este să asigurăm sănătatea și siguranța clienților și angajaților. Am fost alături de aceștia în toate aceste zile și am monitorizat îndeaproape situația, iar aceasta este decizia corectă pe care trebuie să o luăm în momentul de față. Așteptăm cu nerăbdare să ne reîntâmpinăm clienții în magazine”, a declarat Sara Del Fabbro, CEO IKEA Europa de Sud Est, potrivit News.ro.

EXCLUSIV Proprietarii de restaurante se reprofilează după ce Guvernul le-a închis localurile. Mircea Dinescu intră pe nișa de livrări și le va trimite pachete clienților. Cu tot cu lăutari purtând măști medicale CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Proprietarii de restaurante se reprofilează după ce Guvernul le-a închis localurile. Mircea Dinescu intră pe nișa de livrări și le va trimite pachete clienților. Cu tot cu lăutari purtând măști medicale

Clienții vor putea să cumpere online în continuare de pe site-ul IKEA.ro, iar produsele le vor fi livrate acasă fără necesitatea intrării în contact, precizează compania.

“Suntem o companie care a manifestat întotdeauna grijă față de oameni și  planetă, iar gândurile noastre se îndreaptă acum către toți cei afectați de virus și către cei care lucrează neîntrerupt pentru a-i îngriji”, a adaugat Sara Del Fabbro.

IKEA operează două magazine în România: unul deschis în anul în 2007, în Zona Comercială Băneasa, și IKEA Pallady, deschis în vara anului trecut, care este și cel mai mare magazin din Sud Estul Europei al companiei suedeze și al 431-lea în lume.

INGKA Group este unul din cei mai mari jucători în retailul de mobilier și decorațiuni. Magazinele IKEA oferă aproximativ 10.000 de produse de mobilier și soluții accesibile pentru acasă. INGKA Group deține și operează peste 420 de magazine în 52 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
magazine