Ikea va testa închirierea de mobilă pe 30 de piețe

Ikea va testa închirierea de mobilă pe 30 de piețe
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2019

Ikea va extinde programul său de închiriere de mobilă pe 30 de piețe, în condițiile în care grupul suedez vrea să se îndepărteze de vânzarea de produse de mobilă low-cost care sunt ulterior aruncate, ca răspuns la preocupările crescute privind impactul asupra mediului, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ikea a început deja să testeze diferite proiecte de închiriere de mobilă în Olanda, Suedia, Elveția și Polonia, și intenționează să extindă testele la 30 de piețe începând de anul viitor, scrie Agerpres.

Hendi se extinde în România și deschide primul magazin CITEȘTE ȘI Hendi se extinde în România și deschide primul magazin

Grupul analizează de asemenea, pentru Suedia și Elveția, un program de furnizare de mobilă către companii pe bază de abonament, în timp ce în Olanda testează un pachet de închiriere de mobilă pentru studenți în parteneriat cu o asociație locativă.

Primul magazin Ikea din România a fost deschis pe 21 martie 2007. Lucrările la al doilea magazin IKEA din București, de pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57, construcție realizată de Bog`Art și indicată drept cel mai mare magazin al retailerului suedez din Europa de Sud-Est, au fost încheiate de ceva timp, însă IKEA a tot amânat momentul deschiderii, inițial programat pentru vara anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
inchiriere mobila