Importatorul de suplimente alimentare Secom își mută birourile într-un proiect dezvoltat de Skanska în nordul Bucureștiului

Importatorul de suplimente alimentare Secom își mută birourile într-un proiect dezvoltat de Skanska în nordul Bucureștiului
scris 10 sep 2020

Secom, companie românească specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe, si-a mutat sediul central din Tunari în clădirea Equilibrium 1, un proiect de birouri dezvoltat de Skanska în nordul Bucureștiului.

Birourile Secom se află la etajul 8 și ocupă o suprafață de 1.075 metri pătrați utili, cu 40% mai mare decât spațiul din fostul sediu din Tunari.

Producătorul de componente auto Schaeffler, prezent și în România, va concedia 4.400 de angajați CITEȘTE ȘI Producătorul de componente auto Schaeffler, prezent și în România, va concedia 4.400 de angajați

În sediul Secom din Equilibrium lucrează 70 de oameni, alți 120 de membri ai echipei lucrând la nivel național, în cele mai mari orașe ale țării. 

Produsele Secom sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, pe www.secom.ro și în cele 13 magazine din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad și Oradea.

Secom a finalizat 2019 cu o cifră de afaceri de peste 25,5 milioane de euro, în creștere cu 21% față de anul anterior, investiții de peste 3,3 milioane de Euro și o echipă de 190 de oameni. 

viewscnt
Afla mai multe despre
secom
sediu