Importatorul Jack Daniel`s, Finlandia și Laurent Perrier, pe piața locală de 23 de ani, și-a mărit profitul cu peste 21%

Importatorul Jack Daniel`s, Finlandia și Laurent Perrier, pe piața locală de 23 de ani, și-a mărit profitul cu peste 21%
Ana Iliescu
Ana Iliescu
scris 10 oct 2017

Importatorul băuturilor alcoolice Jack Daniel`s, Finlandia și Laurent Perrier, BDG Import, care activează pe piața locală de 23 de ani, a încheiat anul trecut cu un profit net de 15,6 milioane de lei, cu peste 21% mai mare față de anul precedent, în condițiile unei scăderi ușoare a afacerilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Afacerile companiei au totalizat anul trecut peste 192 milioane de lei, cu aproximativ 2% mai mici față de 2015, când au fost de aproximativ 196 milioane de lei, în creștere cu peste 10% față de anul precedent.

BDG Import a înregistrat anul trecut un profit net în creștere cu peste 21% față de 2015, când a fost de aproximativ 13 milioane de lei. În 2014, compania a raportat afaceri de aproximativ 177 milioane de lei și un profit net de peste 11 milioane de lei.

Distribuitorul J&B și Johnnie Walker, pe piața locală de 10 ani, își majorează profitul cu 54% după un an de scădere CITEȘTE ȘI Distribuitorul J&B și Johnnie Walker, pe piața locală de 10 ani, își majorează profitul cu 54% după un an de scădere

Anul trecut, compania avea 100 de angajați.

BDG Import, pe piața locală de 23 de ani și deținută de Petru Berciu, Ion Biriș, Cristina Pazara și Ovidiu Gizdavu, importă și distribuie băuturi alcoolice premium și băuturi non-alcoolice.

În portofoliul companiei se află brandurile Jack Daniels, Finlandia, Herradura, El Jimador, Chambord, Pepe Lopez, Metaxa, Remy Martin, Cointreau, Laurent Perrier și Armand de Brignac și brandurile proprii Palinca Dom Profesor și TRUE 100% Natural Drinks.

viewscnt
Afla mai multe despre
jack daniels
bauturi alcoolice
bdg import
afaceri
retail