Încă trei chiriași în Prima Shops Oradea, mall care va fi deschis săptămâna viitoare

Încă trei chiriași în Prima Shops Oradea, mall care va fi deschis săptămâna viitoare
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2017

Intersport, Noriel și Flanco sunt noii chiriași pentru prima fază a proiectului Prima Shops Oradea, completând oferta parcului de retail cu articole sportive, jucării, electronice și electrocansice. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oasis Retail & Development Consulting va inaugura prima fază a proiectului Prima Shops Oradea, săptămâna viitoare, pe 6 aprilie. În prezent, 75% din suprafața de 5.000 metri pătrați aferenți primei faze este închiriată către CCC, Takko, Deichman, Pepco, Flanco, Noriel și Intersport.

”Am avut cerere pentru toată suprafața primei faze a proiectului Prima Shops, însă am preferat să ne focusăm pe selecția unui mix optim, adaptat cererii existente la momentul actual în Oradea”, a spus Klaus Reisenauer, acționar în cadrul Oasis Retail & Development Consulting.

Oasis a demarat în octombrie 2016 lucrările de construcție pentru proiectul Prima Shops, în centrul orașului Oradea, pe bulevardul Decebal, investiția de 12 milioane de euro fiind asigurată din fonduri proprii. Proiectul, totalizând 10.000 mp, va fi livrat în două faze: 5.000 mp în primăvara acestui an și încă 5.000 mp în toamnă. În imediata vecinătate este deschis de doi ani un hipermarket Kaufland cu o suprafață de 5.500 mp, astfel încât noua dezvoltare va completa oferta pentru clientela deja formată aici. 

Topul celor mai valoroase branduri globale din industria alimentară în 2017 CITEȘTE ȘI Topul celor mai valoroase branduri globale din industria alimentară în 2017

”După deschiderea din toamnă, Prima Shops Oradea va aduna în cadrul aceluiași proiect cele mai populare branduri de pe piața locală de retail, urmând să devină unul dintre cele mai mari parcuri de retail din interiorul unui oraș”, a mai declarat Kurt Wagner, acționar, Oasis Retail & Development Consulting.

Oasis Retail & Development Consulting este un dezvoltator cu o experiență de 14 ani pe piața centrelor comerciale din România, având la activ peste 70 de proiecte finalizate pe o suprafață de 1,5 milioane de mp de teren. Acționarii companiei, Klaus Reisenauer și Kurt Wagner au o experiență de 20 de ani în domeniu, fiind implicați in dezvoltarea de retail atât pe piața locală, cât și în Europa Centrală și de Est.

Compania dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops și Family Center. Portofoliul OASIS în România constă în cinci parcuri de retail sub brandul „Prima Shops” în Roman, Reghin, Făgăraș, Tecuci și  Mangalia; trei parcuri de retail deținute in parteneriat, sub brandul „Family Center”, in Botoșani, Giurgiu și Râmnicu Vâlcea și 12 magazine inchiriate catre Lidl. 

viewscnt
Afla mai multe despre
prima shops oradea
noriel
flanco