Interconectarea cu CEL.ro devine compatibilă cu cea a eMag Marketplace

Interconectarea cu CEL.ro devine compatibilă cu cea a eMag Marketplace
scris 21 aug 2019

Corsar Online, deținută de Tiberiu Pop și care operează site-ul CEL.ro, a anunțat că a realizat o traducere a propriului API în cel al eMag Marketplace.

Aceasta noua caracteristică a marketplace-ului permite ca seller-ii să folosească aplicațiile dezvoltate pentru eMag Marketplace pe CEL.ro. 

VIDEO Trump-Iohannis, în contextul intenției Exxon de a se retrage din Neptun Deep: SUA vor lucra cu România pentru a \ CITEȘTE ȘI VIDEO Trump-Iohannis, în contextul intenției Exxon de a se retrage din Neptun Deep: SUA vor lucra cu România pentru a "îmbunătăți climatul investițional" și pentru "a ajuta țara să folosească mai bine resursele de gaze"

Marketplace-ul se adresează cu precădere celor care nu au buget de investiții foarte mare și nici cunoștințe tehnice foarte avansate iar o interconectare nouă implică de obicei atât un efort financiar cât și unul tehnic.

Lansat la începutul anului 2018, Marketplace-ul CEL.ro are 1.800  de parteneri înregistrați și 1 milion de produse listate.

În urmă cu câteva zile, retailerul de produse electro-IT și electrocasnice Altex, controlat de Dan Ostahie, unul dintre cei mai mari jucători de profil, iese de pe platforma marketplace a eMAG, cel mai mare retailer online, după un an și jumătate, invocând creșterea semnificativă a comisioanelor practicate de acest retailer.

CEL.ro, gestionat de compania Corsar Online, a fost înființat în anul 2005 și are peste 150 de angajați. Corsar Online este deținută integral de Tiberiu Pop.

viewscnt
Afla mai multe despre
cel.ro
emag marketplace