Jumbo va deschide al 13-lea hipermarket din România

Jumbo va deschide al 13-lea hipermarket din România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 17 ian 2019

Retailerul grec de jucării și decorațiuni Jumbo va inaugura al 13-lea său hipermarket din România în luna aprilie. Noul magazin va fi deschis la Brăila, în locul fostului hipermarket Metro Cash&Carry din oraș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Hipermarketul va avea o suprafață totală de aproximativ 12.000 metri pătrați. Potrivit presei brăilene, acesta va fi amplasat în locul fostului hipermarket Metro Cash&Carry, închis, după cum a relatat Profit.ro, în primăvara anului 2016.

În urma investiției, grupul elen va ajunge la o rețea de 13 hipermarketuri în România. Până în 2022, Jumbo estimează că va opera circa 25 de magazine pe piața locală.

EXCLUSIV Scrisoare trimisă autorităților - cum explică Nestlé închiderea, după 18 ani, a fabricii din Timișoara CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Scrisoare trimisă autorităților - cum explică Nestlé închiderea, după 18 ani, a fabricii din Timișoara

Retailerul de jucării și-a majorat cu peste 30% vânzările din România în primul semestru al anului fiscal 2018/2019 (perioada iulie-decembrie 2018), interval în care a deschis 2 supermarketuri, în Voluntari și, respectiv în Bacău, ultimul fiind inaugurat în prima parte a lunii noiembrie.

La nivel de grup, vânzările Jumbo au urcat cu 7,6% în prima jumătate a anului fiscal curent, până la 476,7 milioane de euro, susținute de creșteri pe toate piețele.

Jumbo operează în prezent o rețea de 77 de hipermarketuri, din care 51 în Grecia, 12 în România, 9 în Bulgaria și 5 în Cipru, precum și un magazin online.

Grupul mai este prezent, prin intermediul unor parteneriate cu companii locale, în Macedonia, Albania, Serbia, Kosovo și Bosnia și Herțegovina.

viewscnt
Afla mai multe despre
jumbo
hipermarket
braila
deschidere
vanzari
magazine