JYSK deschide un nou magazin

JYSK deschide un nou magazin
scris 3 dec 2019

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, a anunțat luni că inaugurează pe 5 decembrie cel de-al 81-lea magazin din țară în Balotești, fără a preciza valoarea investiției.

JYSK Balotești are o suprafață totală de 1.300 metri pătrați, scrie News.ro.

Retailerul online elefant.ro are un nou director financiar CITEȘTE ȘI Retailerul online elefant.ro are un nou director financiar

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2.800 de magazine.

Deținută de familia fondatorului, Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 80 de magazine.

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk
mobila
decoratiuni