Retailerul danez JYSK deschide cel de-al 56-lea magazin din România

Retailerul danez JYSK deschide cel de-al 56-lea magazin din România
scris 28 mar 2018

JYSK România, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, va deschide cel de-al 56-lea magazin din țară, în Giurgiu.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări și are aproape 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic va ajunge la 2.500 de magazine la nivel global.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Dezvoltatorul austriac CA Immo a atras 18 milioane euro din închirierea celor 4 clădiri de birouri din România. Compania pregătește finalizarea unui nou proiect, de peste 73 milioane euro CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul austriac CA Immo a atras 18 milioane euro din închirierea celor 4 clădiri de birouri din România. Compania pregătește finalizarea unui nou proiect, de peste 73 milioane euro

Compania a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 54 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș, Sebeș, Dorohoi și Târgu Secuiesc.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
jysk
decoratiuni
magazine