L Brands, aproape de vânzarea Victoria's Secret

L Brands, aproape de vânzarea Victoria's Secret
scris 11 feb 2020

L Brands este aproape de semnarea vânzării Victoria's Secret către fondul de private equity Sycamore Partners, potrivit CNBC.

Tranzacția ar putea fi anunțată săptămâna aceasta.

Retailerul japonez Uniqlo a închis aproape jumătate din magazinele din China CITEȘTE ȘI Retailerul japonez Uniqlo a închis aproape jumătate din magazinele din China

În ianuarie, Wall Street Journal a scris că L Brands negociază vânzarea Victoria's Secret.

Pe de altă parte, CEO-ul L Brands, Les Wexner, ia în calcul demisia după acuzații de hărțuire în cadrul companiei, victime fiind angajatele și modelele Victoria’s Secret. Les Wexner a fost criticat și pentru relațiile apropiate cu investitorul Jeffrey Epstein, acuzat de trafic sexual implicând zeci de minore, care i-a administrat averea timp de 20 de ani.

FOTO Alka - Prima companie privată amendată pentru reclame sexiste CITEȘTE ȘI FOTO Alka - Prima companie privată amendată pentru reclame sexiste
Brandul Victoria’s Secret a fost fondat în 1977 în San Francisco, California, de soții Roy și Gaye Raymond. Numele a fost inspirat de designul magazinului realizat de Gaye Raymond în stilul epocii victoriene. Brandul se adresa inițial bărbaților care voiau să cumpere lejerie intimă pentru partenere, așa că i-au asociat ideea de secret pentru a recrea un nivel de intimitatate cu cumpărătorii. În 1982, Roy Raymond și-a vândut afacerea pentru 1 milion de dolari, iar compania Limited Brands (acum L Brands) a reorientat-o către clientela de sex feminin.
 
viewscnt
Afla mai multe despre
l brands
victoria's secret
vanzare victoria's secret
sycamore prtners
hartuire
epstein
ceo victoria's secret