L'Oréal va lansa o linie de cosmetice în colaborare cu firma lui Karl Lagerfeld

L'Oréal va lansa o linie de cosmetice în colaborare cu firma lui Karl Lagerfeld
scris 26 iun 2019

Firma de cosmetice L'Oréal a anunțat marți lansarea unei colecții exclusive de machiaj în colaborare cu Karl Lagerfeld, care a fost pregătită de celebrul creator de modă înainte de moartea sa în februarie și care va ajunge pe piață în septembrie.

Colecția va fi lansată în magazine în luna septembrie, însoțită de o amplă campanie de promovare, inspirată din frazele legendare ale designerului, scrie Agerpres.

Raport CE privind dublul standard la alimente: Același ambalaj, compoziție diferită CITEȘTE ȘI Raport CE privind dublul standard la alimente: Același ambalaj, compoziție diferită

Karl Lagerfeld, decedat în februarie la 85 de ani în urma unui cancer, a fost una dintre figurile cele mai emblematice ale industriei modei din secolul XX și din ultimele două decenii.

Grupul francez L’Oréal a intrat pe piața românească în urmă cu 20 de ani.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
l'oréal
karl lagerfeld