L’Oreal România își extinde afacerea cu magazine proprii și deschide noi puncte de vânzare

L’Oreal România își extinde afacerea cu magazine proprii și deschide noi puncte de vânzare
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mai 2017

L’Oreal România a deschis noi magazine în București, Cluj-Napoca și Iași, pentru brandurile Kiehl’s și NYX Professional Make Up. Magazinele proprii sunt Kiehl’s în Cluj-Napoca și Iași, precum și NYX Professional Make-Up în Băneasa Shopping Mall București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kiehl’s a intrat pe piața din România în 2015 și, până de curând, a avut două magazine în București, în Băneasa Shopping Mall și Afi Palace Cotroceni. Recent a deschis magazinul din Cluj-Napoca, primul punct de vânzare al brandului în afara Bucureștiului, urmat de magazinul Kiehl’s din Iași.

Magazinul NYX Professional Make-Up deschis în Băneasa Shopping Mall este cel de-al treilea magazin al brandului, la doar un an de la lansarea în România.

L’Oreal România a intrat pe piața magazinelor de brand în mai 2015, prin deschiderea Kiehl’s în AFI Palace Cotroceni.

Premieră în online. eMAG și-a recrutat Chief Economist din zona bancară. Explicații transmise Profit.ro CITEȘTE ȘI Premieră în online. eMAG și-a recrutat Chief Economist din zona bancară. Explicații transmise Profit.ro

Începând cu finalul lunii mai, compania va administra șapte magazine, în București, Cluj-Napoca, Constanța și Iași.

Având în portofoliu 32 branduri diverse și complementare, Grupul L’Oréal a generat vânzări la nivel global de 25,26 miliarde euro în 2015 și are 82.900 angajați în întreaga lume. 

viewscnt
Afla mai multe despre
l’oreal romania
kiehl’s
nyx professional make up