Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan pregătește extinderea în București și vestul țării, dar și în afara României

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan pregătește extinderea în București și vestul țării, dar și în afara României
scris 19 apr 2018

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat în Alba Iulia cea de-a 36-a unitate, investiție de 130.000 de euro, și anunță noi deschideri în zona de vest a țării, în orașe ca Sibiu, Bistrița, Timișoara sau Cluj-Napoca, ca și în București.

Restaurantul funcționează în sistem de franciză, are o suprafață de 125 metri pătrați și 16 angajați.

În afara extinderii la nivel național, fondatorul Spartan are în plan și reluarea demersurilor pentru deschiderea primului restaurant din afara țării.

În prezent, rețeaua Spartan include 36 de restaurante, proprii și francizate, și este pe locul al III-lea în topul celor mai extinse rețele de restaurante de tip fast-food, la nivel național. 

FOTO Înșelătorie pe Whatsapp cu vouchere de cumpărături la magazinele Lidl și Carrefour din România. Cum poate fi evitată CITEȘTE ȘI FOTO Înșelătorie pe Whatsapp cu vouchere de cumpărături la magazinele Lidl și Carrefour din România. Cum poate fi evitată

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care deține și platforma www.francizelacheie.ro.

Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012 și numără 36 de restaurante, dintre care 14 sunt restaurante proprii și alte 22 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală și în 21 de orașe din țară: Suceava, Alba Iulia, Arad, Brașov, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Piatra Neamț, Constanța și Bacău.

Cifra de afaceri înregistrată la nivelul întregului grup (restaurante proprii și restaurante francizate) în 2016 este de 14 milioane de euro. În cele 14 restaurante deținute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate 290 de persoane, iar în total, în toate cele 36 de unități lucrează peste 800 de oameni.

viewscnt
Afla mai multe despre
spartan
restaurant