Serviciul Amazon Prime are peste 100 de milioane de abonați

Serviciul Amazon Prime are peste 100 de milioane de abonați
scris 19 apr 2018

Șeful Amazon, Jeff Bezos, a anunțat în cadrul scrisorii anuale către investitori că Amazon Prime a depășit pragul de 100 de milioane de abonați.

Este pentru prima oară, în cei 13 ani de existență a serviciului, când Amazon face publice date privitoare la succesul serviciului său premium oferit clienților, Prime.

Amazon Prime este un serviciu care, în schimbul a 13 dolari pe lună sau 99 de dolari pe an, oferă clienților o serie întreagă de beneficii și exclusivități atât legate de produsele vândute, cât și de alte servicii ale companiei.

România a avut cea mai mare inflație anuală din UE și în luna martie CITEȘTE ȘI România a avut cea mai mare inflație anuală din UE și în luna martie

Abonații Amazon Prime primesc livrare gratuită în două zile a produselor comandate și, printre altele, au acces la serviciul de streaming video Amazon Prime Video și pot împrumuta cărți electronice pentru Kindle în loc să le cumpere.

2017 a fost cel mai bun an de până acum pentru Amazon Prime, conform lui Bezos. Anul trecut au fost livrate peste 5 miliarde de produse prin intermediul acestui serviciu și a adus cei mai mulți abonați noi de până acum.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
abonati