Serviciul Amazon Prime are peste 100 de milioane de abonați

Serviciul Amazon Prime are peste 100 de milioane de abonați
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 apr 2018

Șeful Amazon, Jeff Bezos, a anunțat în cadrul scrisorii anuale către investitori că Amazon Prime a depășit pragul de 100 de milioane de abonați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este pentru prima oară, în cei 13 ani de existență a serviciului, când Amazon face publice date privitoare la succesul serviciului său premium oferit clienților, Prime.

Amazon Prime este un serviciu care, în schimbul a 13 dolari pe lună sau 99 de dolari pe an, oferă clienților o serie întreagă de beneficii și exclusivități atât legate de produsele vândute, cât și de alte servicii ale companiei.

România a avut cea mai mare inflație anuală din UE și în luna martie CITEȘTE ȘI România a avut cea mai mare inflație anuală din UE și în luna martie

Abonații Amazon Prime primesc livrare gratuită în două zile a produselor comandate și, printre altele, au acces la serviciul de streaming video Amazon Prime Video și pot împrumuta cărți electronice pentru Kindle în loc să le cumpere.

2017 a fost cel mai bun an de până acum pentru Amazon Prime, conform lui Bezos. Anul trecut au fost livrate peste 5 miliarde de produse prin intermediul acestui serviciu și a adus cei mai mulți abonați noi de până acum.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
abonati