Lanțul de restaurante Spartan preia 5 restaurante Taksim pentru 1 milion de euro

Lanțul de restaurante Spartan preia 5 restaurante Taksim pentru 1 milion de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iun 2022

Spartan, lanț de restaurante fondat de Ștefan Mandachi, a încheiat o înțelegere pentru preluarea a cinci dintre locațiile Taksim din București pentru 1 milion de euro. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Spartan a obținut mai mult de jumătate dintre locații și este în negocieri avansate pentru a le prelua și pe ultimele trei. 

VIDEO PROFIT LIVE Cristian Barin, fondator Ohvăz: E mare distracție în momentul ăsta. Suntem dispuși să plătim dublu, dar nu mai există stoc. Trebuie să mă filmez zilnic pe Tiktok CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Cristian Barin, fondator Ohvăz: E mare distracție în momentul ăsta. Suntem dispuși să plătim dublu, dar nu mai există stoc. Trebuie să mă filmez zilnic pe Tiktok

Cele cinci locații pentru care s-a ajuns deja la o înțelegere sunt situate în Sun Plaza, Auchan Titan, București Mall Vitan, Băneasa Shopping City și Promenada Mall. Pe lângă spațiile închiriate, Spartan a preluat și toate utilajele, precum și o parte dintre echipamentele existente.

Recent, Ștefan Mandachi a declarat că are în plan expansiunea Spartan și extinderea în țară și în străinătate, având ca obiectiv pentru anul 2022 să ajungă la 100 de restaurante deschise pe teritoriul României. Spartan este prezent deja și pe piața de fast food din Europa, în Austria, iar în prezent se pregătește lansarea din Spania.

Lanțul de restaurante Spartan a fost fondat în 2012 și face parte din grupul Strong MND Corporation SRL, împreună cu Mandachi Hotel & Spa, Mandachi Business Center și francizele: Mefi Café, sala de fitness Bum Bum Box, Concept SPA BioTransylvania, Restaurant Don Stefano, Centru de evenimente Magnificus și restaurantele cu specific grecesc Hercule.

Taksim era administrat în România de Sterling Cruise, companie fondată de Dan Isai alături de alți antreprenori. Sterling Cruise a fost lansată în 2014 și operează branduri precum Salad Box, Pep & Pepper, Taksim, Boss Mini Burgers sau Resto Aperto. Anul trecut a adus în România lanțul american de restaurante de tip fast-food Popeyes.

viewscnt
Afla mai multe despre
spartan
fast food
restaurante
taksim