Lanțul moldovenesc de cafenele Tucano Coffee intră pe o nouă piață din România

Lanțul moldovenesc de cafenele Tucano Coffee intră pe o nouă piață din România
scris 8 ian 2019

Tucano Cofee, concept deținut de un antreprenor din Republica Moldova, Ruslan Cojocaru, a ajuns la Iași, unde s-a deschis prima cafenea din regiune.

Cafeneaua se află la parterul Iulius Mall Iași și are o suprafață de aproximativ 260 metri pătrați.

Tucano Coffee este o rețea internațională de cafenele care numără 19 coffee shop-uri, în șapte țări (Cipru, Olanda, Emiratele Arabe Unite, România, Moldova, Rusia, Kazakhstan, Kârgâzstan). Prima cafenea a fost deschisă în anul 2011, în Republica Moldova. În 2014, a fost inaugurat la București primul cofee shop din România și, în același an, unul în Emiratele Arabe Unite.

Noi modificări la Codul Fiscal: TVA de 5% la transportul turistic sau de agrement cu ambarcațiuni, telecabină, trenuri istorice. Scutire de accize pentru unii producători agricoli, scutire de impozit pe clădiri la anumite active CITEȘTE ȘI Noi modificări la Codul Fiscal: TVA de 5% la transportul turistic sau de agrement cu ambarcațiuni, telecabină, trenuri istorice. Scutire de accize pentru unii producători agricoli, scutire de impozit pe clădiri la anumite active

În prezent, Tucano Coffee deține zece unități în România, în orașele București, Iași, Constanța, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov și Ploiești.

viewscnt
Afla mai multe despre
tucano coffee
cafenea