Lidl construiește al 5-lea centru logistic din România

Lidl construiește al 5-lea centru logistic din România
scris 13 nov 2017

Retailerul Lidl, parte a grupului german Schwarz, construiește un nou centru logistic în România, la Cordun, lângă Roman, care va asigura aprovizionarea rețelei de magazine din Moldova.

Depozitul va avea o suprafață construită totală de 44.960 metri pătrați, pe o suprafață a terenului de 132.000 metri pătrați, și va deservi 50 de magazine Lidl din zona de est a țării. 

Facebook lansează platforma Marketplace în România, concurent pentru OLX și alte site-uri de anunțuri CITEȘTE ȘI Facebook lansează platforma Marketplace în România, concurent pentru OLX și alte site-uri de anunțuri

Lidl mai are depozite în Chiajna, Nedelea, Iernut și Lugoj.

Retailerul a intrat pe piața locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. Retailerul este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de hipermarketuri Kaufland, liderul pieței locale de retail. 

Lidl este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
llidl
depozit
roman