Lidl inaugurează cel de-al 5-lea centru logistic din România

Lidl inaugurează cel de-al 5-lea centru logistic din România
scris 8 ian 2019

Retailerul Lidl, parte a grupului german Schwarz, va inaugura cel de-al 5-lea centru logistic din România, la Cordun, lângă Roman, care va asigura aprovizionarea rețelei de magazine din Moldova.

Depozitul are o suprafață construită totală de 44.960 metri pătrați, pe o suprafață a terenului de 132.000 metri pătrați, și va deservi 50 de magazine Lidl din zona de est a țării. 

Lidl mai are depozite în Chiajna, Nedelea, Iernut și Lugoj.

Noi modificări la Codul Fiscal: TVA de 5% la transportul turistic sau de agrement cu ambarcațiuni, telecabină, trenuri istorice. Scutire de accize pentru unii producători agricoli, scutire de impozit pe clădiri la anumite active CITEȘTE ȘI Noi modificări la Codul Fiscal: TVA de 5% la transportul turistic sau de agrement cu ambarcațiuni, telecabină, trenuri istorice. Scutire de accize pentru unii producători agricoli, scutire de impozit pe clădiri la anumite active

Retailerul a intrat pe piața locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. Retailerul este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de hipermarketuri Kaufland, liderul pieței locale de retail. 

Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează în jur de 10.500 de magazine și mai mult de 150 de centre în 29 de țări la nivel mondial.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
llidl
depozit
roman