Lidl își întărește echipa managerială

Lidl își întărește echipa managerială
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 apr 2024

Irina Mușan va prelua funcția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune Lidl România și va face parte din Consiliul de Conducere al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din această poziție, ea va coordona strategia de expansiune, imobiliare, achiziții interne și facility management a Lidl România. Irina Mușan revine în România după 10 ani petrecuți alături de echipa globală de expansiune Lidl.

Victoria’s Secret deschide un nou magazin în București CITEȘTE ȘI Victoria’s Secret deschide un nou magazin în București

Cu o experiență în construcții de 15 ani, Irina Mușan a făcut parte din echipa care a pus bazele Lidl pe piața locală.

Irina Mușan s-a alăturat departamentului de Construcții în 2011, pentru ca apoi să își extindă atribuțiile atât în ceea ce privește construcția de centre logistice, cât și de magazine. În urmă cu 10 ani, Irina Mușan și-a continuat parcursul profesional în Germania, în echipa globală de construcții Lidl.

Funcția va fi preluată de la Dragoș Ionescu, care își va continua parcursul profesional alături de Lidl.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl operează în prezent peste 12.200 de magazine și peste 220 de centre logistice și depozite în 31 de țări.

În prezent, Lidl are aproximativ 376.000 de angajați, dintre care peste 12.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 350 de magazine și 6 centre logistice. 

viewscnt
Afla mai multe despre
lidl
irina mușan