LISTA Loturi de înghețată retrase de la vânzare și în magazinele Carrefour

LISTA Loturi de înghețată retrase de la vânzare și în magazinele Carrefour
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2021

Mai multe loturi de înghețată au fost retrase de la vânzare în magazinele Carrefour, din cauza conținutului de oxid de etilenă.

Urmărește-ne și pe Google News

”Va informam ca urmare a notificarii primite din partea producatorului Froneri Franta, CARREFOUR ROMANIA SA a initiat retragerea de la comercializare si rechemarea de la clienti a articolelor mentionate mai jos. Motivul rechemarii: prezenta oxid de etilena in aditivul utilizat in fabricarea produselor - guma de carruba”, a aunțat Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), potrivit News.ro.

LISTA produselor cu probleme poate fi văzută AICI

Reduceri pentru tineri să se vaccineze: Transport, restaurant, concerte CITEȘTE ȘI Reduceri pentru tineri să se vaccineze: Transport, restaurant, concerte

Produsele menționate au fost livrate la nivel national, in toate magazinele din rețeaua Carrefour.

Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

FAN Courier avertizează clienții asupra unei tentative de fraudă prin intermediul mesajelor tip SMS CITEȘTE ȘI FAN Courier avertizează clienții asupra unei tentative de fraudă prin intermediul mesajelor tip SMS

În ultima perioadă, mai multe tipuri de înghețată și deserturi au fost retrase de la vânzare din cauza conținutului de oxid de etilenă.

Astfel, două sortimente de înghețată au fost retrase din magazinele Metro tot din cauza oxidului de etilenă din aditivul utilizat, guma de carruba.

De asemenea, loturi de înghețată vândute în lanțul de hipermarketuri Cora au fost retrase de la vânzare din cauza conținutului de oxid de etilenă.

viewscnt
Afla mai multe despre
ingetata
retrage
vanzare
carrefour
metro
cora
lista