TABEL Loturi de înghețată vândute în Cora, retrase de la vânzare

TABEL Loturi de înghețată vândute în Cora, retrase de la vânzare
scris 31 iul 2021

Mai multe loturi de înghețată vândute în lanțul de hipermarketuri Cora au fost retrase de la vânzare din cauza conținutului de oxid de etilenă.

Potrivit Autorității Naționale  Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), citate de News.ro, mai multe loturi și sortimente de închețată vândute în magazine Cora din București, Bacău, Cluj, Constanța, Drobeta Turnu Severin și Ploiești sunt retrase de la vânzare din cauza prezenței oxidului de etilenă într-un ingredient din compoziția produselor, guma din semințe de carruba.

FAN Courier avertizează clienții asupra unei tentative de fraudă prin intermediul mesajelor tip SMS CITEȘTE ȘI FAN Courier avertizează clienții asupra unei tentative de fraudă prin intermediul mesajelor tip SMS

Cei are au achiziționat astfel de produse sunt așteptați la Serviciul Clienți în orice magazin cora, pentru returnarea și rambursarea acestora.

”Chiar dacă nu mai dețineți bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse, veți primi contravaloarea acestora”, precizează reprezentanții magazinului.

Potrivit ANSVSA, este vorba despre următoarele produse:

TABEL Loturi de înghețată vândute în Cora, retrase de la vânzare

Mega Image se retrage de pe eMAG CITEȘTE ȘI Mega Image se retrage de pe eMAG

Recent, un desert vândut în același lanț de magazine a fost retras din cauza conținutului mare de oxid de etilenă, iar același motiv a determinat retragerea de pe piața din România a mai multor loturi de înghețată comercializată sub brandurile Bounty, Snickers și Twix.

viewscnt
Afla mai multe despre
cora
inghetata
lot
retras
ansvsa
alimente
siguranta