Los Angeles a devenit cel mai mare oraș american care interzice fabricarea și comercializarea blănurilor

Los Angeles a devenit cel mai mare oraș american care interzice fabricarea și comercializarea blănurilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 feb 2019

Consiliul municipalității Los Angeles a aprobat, marți, o ordonanță prin care interzice vânzarea și confecționarea de noi blănuri în L.A., care va avea efect din 1 ianuarie 2021, potrivit The Hollywood Reporter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

L.A. devine astfel cel mai mare oraș din SUA care interzice blănurile. San Francisco a interzis în marie 2018, iar West Hollywood a aprobat deja o astfel de lege, scrie News.ro.

Interzicerea se aplică pieselor de modă și accesoriior care folosesc orice fel de blană, inclusiv haine, genți și bijuterii.

A dat vopseaua pe dulciuri: Unul dintre cei mai mari producători români de dulciuri, de 129 de ani pe piața locală, controlat de proprietarul Heidi, îl recrutează pe CEO-ul de la Fabryo, fost la UPC și Coca-Cola CITEȘTE ȘI A dat vopseaua pe dulciuri: Unul dintre cei mai mari producători români de dulciuri, de 129 de ani pe piața locală, controlat de proprietarul Heidi, îl recrutează pe CEO-ul de la Fabryo, fost la UPC și Coca-Cola

Consilierul Bob Blumenfield a autorizat moțiunea "Fur Ban" și Consiliul a decis să continue cu elaborarea unei ordonanțe oficiale în septembrie.

"Această practică inumană trebuie să ia sfârșit și astăzi, am spus, tare și clar, că blana nu va mai avea un viitor în Los Angeles", a afirmat, marți, Blumenfield. "Sunt mândru că orașul nostru a făcut un pas uriaș în stoparea uciderii inutile a animalelor, dar trebuie să continuăm până la eliminarea acestei piețe".

Piața de blănuri a avut vânzări de până la 35,8 miliarde de dolari în 2014. Branduri ca UGG încă se confruntă cu reacții virulente din partea organizației PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) pentru că folosește pielea de oaie în produsele lor.

Mulți designeri deja au renunțat la folosirea blănurilor pentru colecțiile lor, inclusiv Versace, Gucci, Michael Kors, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger și Jimmy Choo.

Victoria Beckham a anunțat, marți, că brandul ei nu va mai include piele de animale exotice în viitoarele colecții. 

viewscnt
Afla mai multe despre
los angeles
blanuri