Schimbare de program la centrele comerciale AFI Cotroceni și AFI Ploiești

Schimbare de program la centrele comerciale AFI Cotroceni și AFI Ploiești
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mar 2020

AFI Cotroceni și AFI Ploiești anunță schimbarea programului celor două mall-uri în următoarea perioadă, care vor fi, astfel, deschise doar în intervalul orar 12.00 – 20.00.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Chiriașii care trebuie să ofere un suport mai mare în această perioadă clienților AFI, precum farmaciile, vor putea avea însă program de funcționare normal.

Agroland, companie deținută de Horia Cardoș, a recrutat-o pe Nicoleta Elena Pata, fost Senior Buyer la Auchan și la divizia de grădină a Bricostore CITEȘTE ȘI Agroland, companie deținută de Horia Cardoș, a recrutat-o pe Nicoleta Elena Pata, fost Senior Buyer la Auchan și la divizia de grădină a Bricostore

Hypermarketul Auchan la AFI Cotroceni București și Cora la AFI Ploiești vor avea program normal ca și până acum.

Acest nou program de funcționare va fi valabil până la un nou anunț.

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 metri pătrați AFI Cotroceni. Găzduiește magazine pentru zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă de entertainment.

Mall-ul AFI Palace Cotroceni din Capitală este principalul activ al grupului AFI Europe România. Pe lângă centrul comercial AFI Cotroceni, compania mai deține parcul de birouri AFI Park din București și centrul comercial AFI Ploiești.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi cotroceni
afi ploiesti