Magazinul online de fashion About You s-a lansat în România

Magazinul online de fashion About You s-a lansat în România
scris 2 oct 2019

Magazinul online de fashion About You s-a lansat în România, a zecea piață în care retailerul este prezent, după Germania, Austria, Elveția, Olanda, Belgia, Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria.

Magazinul vinde circa 100.000 de produse de la aproximativ 600 de branduri – multe dintre acestea fiind pentru prima dată disponibile pe piața locală. 

eMAG anunță când organizează Black Friday CITEȘTE ȘI eMAG anunță când organizează Black Friday

About You este o companie europeană de fashion și tehnologie cu sediul în Hamburg, Germania și a fost creată în anul 2014 de trei tineri antreprenori în domeniul digital: Sebastian Betz (28 de ani), Tarek Müller (30 de ani) și Hannes Wiese (38 de ani). În doar cinci ani, compania a devenit cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din Europa, cu venituri anuale de 461 de milioane de euro (2018-2019). În doar câteva luni de la lansare, About You devenise deja lider de piață în Cehia și Slovacia.

About You este unul dintre start-up-urile cu cea mai rapidă creștere în domeniul comerțului electronic din Europa și printre puținii unicorni ai Europei cu o valoare de peste 1 miliard de dolari.

Compania de fashion și tehnologie a generat o cifră de afaceri de 461 de milioane de euro în 2018/19, ceea ce corespunde cu un volum al operațiunilor anuale de peste 2,3 miliarde de euro.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
about you
fashion
magazin online