Mai multe sortimente de crenvurști Wudy, retrase de la vânzare din magazinele din România

Mai multe sortimente de crenvurști Wudy, retrase de la vânzare din magazinele din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 sep 2022

Mai multe sortimente de crenvurști Wudy comercializate în România sunt retrase de la vânzare din toate magazinele din țară, furnizorul solicitând rechemarea voluntară a produselor după depistarea bacteriei Listeria Monocytogenes.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), furnizorul Nordic Import Export a recurs la rechemarea voluntară a mai multor tipuri de crenvurști Wudy vândute în România. Este vorba de crenvurști Wudy clasic, la diferite gramaje, crenvurști din pui și curcan, crevurști premium cu brânză/clasic, crenvurști grill, crenvurști hot dog Pavo, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT LIVE Laura Țeposu, CEO Libris: Pentru retaileri devine mai importantă retenția clienților decât achiziția de clienți noi. Publicitatea online este din ce în ce mai costisitoare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Laura Țeposu, CEO Libris: Pentru retaileri devine mai importantă retenția clienților decât achiziția de clienți noi. Publicitatea online este din ce în ce mai costisitoare

”Această decizie a fost luată ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes, ca măsură de precauție, retrăgându-se în mod voluntar toate loturile de crenvurști Wudy din toate punctele de vânzare din România pentru loturile și sortimentele menționate (...)”, au arătat reprezentanții firmei.

Clienții care au cumpărat unul dintre aceste produse sunt rugați să nu îl consume și să-l returneze la Serviciul clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

viewscnt
Afla mai multe despre
crenvurști wudy
vanzare
listeria monocytogenes