Mango a renunțat să deschidă magazinul din centrul comercial Cocor

Mango a renunțat să deschidă magazinul din centrul comercial Cocor
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 6 apr 2016

Retailerul spaniol de fashion Mango a renunțat să deschidă un magazin în centrul comercial Cocor, din centrul Bucureștiului. Magazinul urma să fie dispus pe două etaje, la parter și etajul 1, pe o suprafață totală de 800 metri pătrați și să cuprindă toate colecțiile, inclusiv pentru bărbați și copii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mango a deținut câțiva ani un magazin în centrul comercial Unirea, situat în apropiere de Cocor, pe care l-au închis, dar pe care potrivit unor surse din piață ar vrea să-l redeschidă.

Potrivit datelor de pe siteul companiei, Mango deține 8 magazine în România, dintre care patru în București și câte unul în Ploiești, Constanța, Timișoara și Cluj.

Magazinul Cocor din centrul Capitalei a fost redeschis în octombrie 2010, în urma unor lucrări de extindere a suprafeței închiriabile și de construcție a unei parcări supraetajate în spatele acestuia. Investițiile s-au ridicat la 25 de milioane de euro.

Președintele CA al Cocor este premiat cu 45.000 euro, fără TVA, pentru rezultatele din 2015 CITEȘTE ȘI Președintele CA al Cocor este premiat cu 45.000 euro, fără TVA, pentru rezultatele din 2015

Compania a încercat repoziționarea acestuia prin atragerea de retaileri mari și o galerie a designerilor români. Anul de vârf al Cocor a fost 2011, când a înregistrat vânzări de 21,6 milioane lei, ca în anul următor să se prăbușească la 12,6 milioane lei.

Prin companiile care mai au magazine în Cocor se numără Billa, Terranova, Steilmann, Subway.

Acționarii Cocor SA sunt Liviu Ursan – 14,8%, Daniel Stoica – 14,6%, BROADHURST INVESTMENTS LIMITED loc. NICOSIA CYP – 13,3%, SIF Transilvania – 10,2% și  SIF Muntenia – 10%.

viewscnt
Afla mai multe despre
mango
cocor
magazin
renunțare