McDonald's România extinde lanțul de cafenele

McDonald's România extinde lanțul de cafenele
scris 24 aug 2015

McDonald's România extinde lanțul de cafenele McCafe pentru a ajunge la 19 cafenele la nivel național în toamna acestui an. Cafenelele deschise vizează clienții McDonald's din Buzău, Pitești, Craiova și București.

Restaurantul din Buzău găzduiește începând de vineri o cafenea McCafe. Restaurantul McDonald's din Buzău a fost deschis în anul 1999, are o capacitate de 53 de locuri în interiorul restaurantului și 72 pe terasă și primește zilnic peste 2500 de clienți.

La începutul acestei luni McDonald's a deschis și în restaurantul din Titan o cafenea McCafe. Restaurantul McDonald's din zona Titan, București, a fost deschis în anul 2010 și are peste 2.000 de clienți în fiecare zi.

Compania a planificat să deschidă încă o cafenea în restaurantul din zona Păcii din București și două cafenele în afara Bucureștiului, în restaurantul Pitești Gară și în restaurantul din Craiova.

McDonald's activează în România de 20 de ani, are 67 de restaurante în 21 de orașe și 150.000 de clienți zilnic. Compania are peste 4.000 de angajați în România. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mcdonald'
mc cafe