Mega Image vrea să deschidă încă 50 de magazine până la sfârșitul anului

Mega Image vrea să deschidă încă 50 de magazine până la sfârșitul anului
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 aug 2019

Retailerul Mega Image vrea să deschidă încă 50 de magazine până la sfârșitul anului, după cele 35 inaugurate până în prezent în acest an, a declarat, miercuri, pentru News.ro, Adrian Nicolaescu, vicepreședinte de marketing, comunicare și sustenabilitate Mega Image, fără a preciza valoarea totală a investiției.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rețeaua cuprinde în prezent 706 magazine în toată țara.

FOTO Tăriceanu și Ponta au discutat o alianță politică CITEȘTE ȘI FOTO Tăriceanu și Ponta au discutat o alianță politică

”Suntem în grafic, ne ținem de plan. Vrem să ne atingem obiectivul, este o cursă contra-cronometru, dar este timp. Sper să atingem până la sfârșitul anului cu încă 50 de magazine de acum încolo. Orașele sunt alese. Suntem prezenți în Cluj, Iași, Timișoara. Planul este foarte bine pus la punct. Vineri inaugurăm la Focșani, unde deschidem cel mai mare magazin preluat de la Zamfir, iar alte două în scurt timp la Iași”, a declarat, pentru News.ro, Adrian Nicolaescu.

El afirmă că planul este să ajungă în orașele mari, unde clientela deja există.

”Depinde foarte mult de capacitatea de a obține toate autorizațiile”, a adăugat el.

Mega Image a inaugurat totodată #MegaStreetFood, un nou spațiu concept în magazinul din Barbu Văcărescu, cel mai mare magazin al retailerului, după numărul de clienți, magazin deschis în urmă cu o săptămână.

”Aici am avut spațiu să îl facem atât de mare, avem și clienți, avem patru zone unde se gătește mâncarea. Eu zic că acest concept funcționează. Este un concept-test, vom vedea cum funcționează și apoi vedem ce facem”, a mai spus el.

Platforma de recrutare MEDIjobs a deschis primul birou în SUA și atrage noi investiții CITEȘTE ȘI Platforma de recrutare MEDIjobs a deschis primul birou în SUA și atrage noi investiții

În noul spațiu concept #MegaStreetFood se produc pe loc preparate de street food, loc ce reunește patru restaurante cu specific internațional.

”Noul concept #MegaStreetFood a fost creat pornind de la tendințele din retail-ul internațional, prin care spațiul magazinelor este reinventat pentru a oferi noi experiențe, în care clientii își pot face cumpărăturile, dar, în același timp, pot servi preparate gustoase în același loc. Mai mult, popularitatea restaurantelor de tip street food, atât în orașe, cât și la festivaluri, a influențat specificul noului concept”, spun reprezentanții Mega Image.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 706 magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Iași  și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image