Metro repoziționează franciza LaDoiPași și își propune să ajungă la peste 2.000 magazine în 3 ani

Metro repoziționează franciza LaDoiPași și își propune să ajungă la peste 2.000 magazine în 3 ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 oct 2017

Retailerul Metro Cash & Carry repoziționează brandul de proximitate LaDoiPași ca franciză independentă și țintește un număr de 2.000 de magazine până în 2020. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

În prezent, rețeaua LaDoiPași numără 430 de magazine, răspândite pe întreg teritoriul țării, dintre care 25 de noi unități au fost inaugurate în ultimele două luni. Pentru a susține dezvoltarea accelerată a rețelei, Metro a inițiat un program care integrează campanii de marketing, remodelări de magazine, training pentru forța de vânzări și instrumente de management al afacerii.

Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, intrat luna aceasta pe piața locală, deschide un nou restaurant în România CITEȘTE ȘI Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, intrat luna aceasta pe piața locală, deschide un nou restaurant în România

Potrivit studiilor interne, clientul LaDoiPași are între 35-54 ani, este căsătorit și dispune de venituri medii lunare pe gospodărie de peste 3.000 lei.

Datele cele mai recente din industria bunurilor de larg consum arată că, în continuare, comerțul tradițional rămâne o piață relevantă, ce a atins în 2016 valoarea de 24 miliarde lei, în creștere cu 11% față anul precedent.

LaDoiPași este un lanț de magazine de proximitate, înființat în 2012 de către Metro Cash & Carry România.

Metro Cash&Carry a fost primul retailer care a intrat în România după Revoluție, în 1996. Distribuția națională a magazinelor Metro România este următoarea: 5 centre în București, câte 2 centre în Brașov, Constanța, Timișoara și câte un centru în Cluj-Napoca, Bacău, Iași, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galați, Ploiești, Oradea, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamț, Buzău, Târgoviște și Turda. 

viewscnt
Afla mai multe despre
metro
la doi pasi