eMag a anunțat data pentru Black Friday 2017

eMag a anunțat data pentru Black Friday 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 oct 2017

eMag a anunțat data pentru Black Friday din acest an, cel mai are retailer online din România urmând a avea peste 2.000.000 de produse în ofertă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, Black Friday va fi, la eMag, pe 17 noiembrie la eMag.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

„De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Plecând de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregătit în ultimele 10 luni și vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce își doresc clienții”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG. 

Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, intrat luna aceasta pe piața locală, deschide un nou restaurant în România CITEȘTE ȘI Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, intrat luna aceasta pe piața locală, deschide un nou restaurant în România

Anul acesta vor participa la Black Firday și peste 4.000 de selleri din Marketplace. 

Companie românească fondată în 2001, eMAG este prezent și în Bulgaria, Ungaria și Polonia. 

Dante International, compania care administrează eMAG, a înregistrat în anul trecut o cifră de afaceri de 2,47 miliarde de lei, cu 45,4% mai mult față de 2015.

eMAG este administrat de Dante International, acționarii companiei fiind grupul sud-african Naspers și omul de afaceri Iulian Stanciu, cu o participație sub 23%.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
black friday 2017
emag black friday