Micula Senior și Junior intră împreună în afacerea Happy Fish, preluând pachetul majoritar de acțiuni

Micula Senior și Junior intră împreună în afacerea Happy Fish, preluând pachetul majoritar de acțiuni

Victor Micula

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 19 oct 2017

Viorel Micula și fiul său, Victor, în vârstă de 22 ani, au intrat împreună în afacerea Happy Fish, o firmă de acvacultură pe piață de 12 ani, cu afaceri anuale de circa 1 milion lei. Împreună vor deține pachetul majoritar, de 51% din acțiuni. Viorel Micula controlează împreună cu fratele său, din 1993, producătorul de dulciuri și bere European Food & Drinks, unul dintre cei mai mari jucători români din industria alimentară locală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul trecut, firma, care lucrează în Bihor, a avut un profit net de circa 37.000 lei, față de un câștig de 176.145 lei în 2015.

Profit.ro a anunțat recent că Victor Micula, fiul lui Viorel Micula, a decis să intre în afacerile cu ciocolată, preluând 24% din acțiunile fabricantului Dulcia Prod din Oradea, orașul său de rezidență.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Firma are ca obiect principal de activitate fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei și a produselor zaharoase.

FOTO Simona Halep a deschis o cafenea în Constanța CITEȘTE ȘI FOTO Simona Halep a deschis o cafenea în Constanța

Contactat de Profit.ro, Victor Micula nu a răspuns până la ora transmiterii acestei știri.

El mai coordonează activitatea firmei de transport Transilvania General Import Export din Chiajna și este președinte al postului TV de muzică populară Favorit TV și al agenției de turism Turist Center din Oradea.

În timp, Victor Micula a apărut în diverse articole ale tabloidelor pentru achiziții de mașini scumpe.

Frații Micula, care dețin și o serie de hoteluri pe litoral,  au câștigat în decembrie 2013, la Curtea de Arbitraj de la Washington, un proces împotriva Româniai, ca urmare a sistării unui program de facilități fiscale, ei urmând să primească despăgubiri de circa 376 milioane lei, plus penalități. Curtea Constituțională a admis între timp, însă, că statul român nu este obligat să plătească suma respectivă, apreciind că obligația continuării unei scheme de ajutor nu se susține în cazul deciziei de suspendare a acesteia de către Comisia Europeană.

viewscnt
Afla mai multe despre
micula
ciocolata