Miele continuă strategia de extindere în România

Miele continuă strategia de extindere în România
scris 29 iun 2021

Miele, producător german de electrocasnice de lux, a inaugurat cel de-al optulea showroom din portofoliu, la Craiova, după o investiție de 90.000 de euro.

Compania continuă strategia de extindere la nivel național și ajunge la o rețea de opt magazine în regim propriu.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Noul showroom din Craiova este integrat în rețeaua națională de magazine proprii Miele, care cuprinde trei locații în București și câte una în Constanța, Oradea, Timișoara și Iași. Produsele Miele sunt disponibile și într-o serie de magazine în alte patru orașe din țară: Sibiu, Deva, Brașov și Cluj Napoca. Alte circa 50 de magazine specializate în mobilier premium și rețele independente de electroIT vând electrocasnicele din portofoliul Miele.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în Austria, Cehia, China și România.

Cifra de afaceri a companiei în anul 2020 a crescut la aproximativ 4,5 miliarde de euro, cu 70,5% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări.

Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.900 de persoane, cu 11.050 de angajați în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
miele
magazin