Mișcare rapidă a celor de la Tazz: cooptează o parte din echipa Uber Eats, în frunte cu directorul de vânzări

Mișcare rapidă a celor de la Tazz: cooptează o parte din echipa Uber Eats, în frunte cu directorul de vânzări
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mai 2020

Tazz by eMAG face o mișcare rapidă și cooptează o parte din echipa Uber Eats, în frunte cu directorul de vânzări, cu scopul de a dezvolta rețeaua de restaurante locale partenere și piața din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Uber Eats și-a anunțat retragerea săptămâna trecută de pe mai multe piețe, inclusiv din România.

Luna trecută, plaforma românească de food delivery EuCeMananc, business în care eMAG, cel mai mare retailer local online, a preluat, în septembrie anul trecut, o participație de 54% din acțiuni, devine Tazz by eMAG, brand sub care va aplica o nouă strategie, trecând de la food delivery la livrare rapidă, promisă  în 60 de minute, de mâncare gătită, dar și alimente și orice produs necesar pentru casă.

Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Sturza, elefant.ro: Ne îndreptăm spre o criză financiară, cei care au intrat în 2019 pe imobiliare și-au prins urechile în ușă. Perspective de vânzare a elefant.ro. \ CITEȘTE ȘI Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Sturza, elefant.ro: Ne îndreptăm spre o criză financiară, cei care au intrat în 2019 pe imobiliare și-au prins urechile în ușă. Perspective de vânzare a elefant.ro. "Vânzările s-au dublat, dar mă sperie!"

Cătălin Gealapu, 34 de ani, vine la Tazz by eMAG după o experiență solidă în zona de livrare de mâncare, fiind recunoscut în piață pentru parteneriatele solide pe care le-a dezvoltat cu restaurantele locale.

Oferta Tazz by eMAG este în continuă expansiune. McDonald's se alătură acum ofertei din București, după prezența pe platformă în Timișoara, Cluj- Napoca, Arad, Brăila, Oradea, Iași, Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, Constanța, Deva, Ploiești, Sibiu.

Până la finalul lunii iulie, Tazz by eMAG urmărește să mai atragă încă 300 de restaurante în București.

Printre partenerii din afara restaurantelor prezente pe Tazz by eMAG se numără eMAG, Mega Image, Sensiblu si Dr.Max, dm (drogerie markt).

În ultima lună, pe fondul pandemiei COVID-19, comenzile la Tazz by EMAG au fost de patru ori mai mari. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tazz
uber eats