Missoni Home – povestea brandului premium celebru în materie de home&deco

Missoni Home – povestea brandului premium celebru în materie de home&deco
scris 16 oct 2018

Decorațiunile interioare nu înseamnă numai obiectele de mobilier atent alese și corect poziționate, ci și acele accesorii care oferă un plus de culoare și inedit casei noastre. Missoni Home s-a gândit la asta, așa că an de an propune noi colecții pentru casă în care încorporează linii, texturi, forme, culori, dar și povești diferite.

Povestea Missoni Home are și ea un început, plasat în timp în 1953. Ottavio și Rosita, proaspăt căsătoriți, au deschis un mic magazin de tricotaje în Gallarate, Lombardia, Italia. Chiar acolo, în Maglificio Jolly, au fost create primele produse Missoni, iar în 1962 a fost implementat oficial “zig-zag-ul” specific Missoni Home. Prima colecție Missoni s-a lansat în 1983 și conținea

produse textile pentru casă. În timp, acest brand a devenit unul dintre cele mai apreciate și cunoscute în toată lumea. Poate cea mai mare realizare a Missoni Home este aceea de a fi demonstrat întregii lumi că moda textilelor de casă este la fel de importantă ca moda hainelor pe care le purtam zilnic.

De acum, poți găsi produsele Missoni Home pe Sensodays.ro, site-ul care adaugă periodic în portofoliu branduri noi, premium, ajutându-te astfel să alegi cele mai potrivite și de calitate produse pentru casa ta.

Deseori, colecțiile Missoni propun forme și tipare diferite tocmai pentru a veni cu ceva proaspăt și nou de fiecare dată. De exemplu, colecția de iarnă aduce în prim plan imprimeuri cu fluturi în culori calde, naturale, materiale ceva mai grele și tipare sofisticate, alb-negru. Pe de altă parte, produsele colecției de vară accentuează tiparul alb-negru adăugându-i puțin roșu, propunând totodată și forme geometrice.

Culorile pastel, alternanța alb-negru, formele geometrice și fluturii par a fi coordonatele principale ale acestui brand care adaugă detalii inedite fiecărui produs. Așadar, un brand cu tradiție și personalitate, ce mizează și pe modern în această provocare continuă de a se menține în top.

Pe Sensodays.ro găsești o mulțime de produse Missoni Home care îți vor înfrumuseța casa și îi vor da un aer cu totul spectaculos. Prosoape de baie, covoare, halate de  baie, prosoape de plajă, perne decorative, perne de podea, lenjerie de pat – pe toate le găsești pe site, însă înainte de a-ți face propriul research, iată mai jos câteva produse pe care ți le recomandăm.

Covor Missoni Rajmahal

Un covor cu model floral, multicolor, cu accente orientale, acest model Missoni Rajmahal este perfect pentru un living decorat în stil sau pentru orice altă cameră aranjată ceva mai extravagant. Realizat 100% din lână, având dimensinile de 200x300 cm, acest covor aduce oricărei case un plus de confort, dar și de culoare.

Missoni Home – povestea brandului premium celebru în materie de home&deco

Lenjerie de pat Missoni Jill

Lasă-te inspirat, dar și răsfățat de această lenjerie de pat Missoni, realizată 100% din bumbac satinat. Finețea materialului și culoarea caldă a modelului, portocaliul, întregesc reușita unui produs perfect atât pentru tine, cât și pentru a fi dăruit unei persoane dragi. Produsul complet conține un cearceaf de pilotă de250x200 cm și două fețe de pernă de 50x80 cm.

Missoni Home – povestea brandului premium celebru în materie de home&deco

Prosop de plajă Missoni Telemaco

E drept, vara tocmai ce s-a încheiat, însă asta nu înseamnă că nu poți face o asemenea achiziție oricând, mai ales că vorbim despre un model de lux Missoni Telemaco. Materialul de calitate (100% in), dimensiunile (90-180cm), jocul de culori, dar și tiparul geometric – toate sunt motive pentru a te asigura că la vară sau în următoarea vacanță exotică vei avea cel mai cool prosop de plajă.

Pernă decorativă Missoni Passiflora

Atât pentru confort, cât și pentru estetic, această pernă decorativă Missoni Passiflora va face diferența în orice încăpere. Interesantă ca model și culori, realizată după un tipar modern și tineresc, perna are 40x40 cm, este 100% din bumbac, în vreme ce umplutura este din fulgi de gâscă.

Prosop de baie Missoni Stan

De acum, prosoapele pentru baie clasice trebuie înlocuite cu variante moderne, vesele și de calitate. Și ce soluție mai bună pentru a face asta decât acest prosop de baie Missoni Stan? Colorat, interesant ca design, realizat 100% din bumbac, alegând Missoni Stan cu siguranță vei oferi un aer stilat și rafinat băii tale.

Missoni Home – povestea brandului premium celebru în materie de home&deco

Missoni Home este prezent în România pe Sensodays.ro, site-ul celor mai bune produse pentru casă. Cu o mulțime de branduri internaționale, Sensodays.ro a ajuns în top și a rămas acolo datorită calității produselor, loialității și respectului pe care îl arată constant clienților lui. Astăzi, peste 150.000 de case din România au cel puțin un produs achiziționat de pe Sensodays.ro, iar popularitatea și aprecierea față de acest brand cresc de la o zi la alta.

viewscnt
Afla mai multe despre
missoni home
home&deco
sensodays