Mosi-Oa-Tunya Cigars, “fumul tunător”, primul producător de trabucuri rulate manual din Zimbabwe, vine în România, vizând o poziție de lider pe piața trabucurilor premium

Mosi-Oa-Tunya Cigars, “fumul tunător”, primul producător de trabucuri rulate manual din Zimbabwe, vine în România, vizând o poziție de lider pe piața trabucurilor premium
scris 19 iun 2020

Mosi-Oa-Tunya Cigars, primul producător de trabucuri rulate manual din Zimbabwe, pregătește extinderea afacerilor pe piețele internaționale, inclusiv în România, de unde a primit deja cereri pentru export.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Fondată în 2019, Mosi-Oa-Tunya, denumirea locală a Cascadei Victoria - în traducere “fumul tunător” - vrea să înceapă livrările pe piețele externe imediat după relaxarea interdicțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

“Există un interes solid în prezent din România și Vietnam și am primit întrebări din Dubai”, a declarat pentru Reuters fondatorul companiei, Shep Mafundikwa.

Noi reguli în mall-uri: Timp limitat în cabina de probă, interzicerea testării produselor cosmetice pe piele, impunerea unui triaj CITEȘTE ȘI Noi reguli în mall-uri: Timp limitat în cabina de probă, interzicerea testării produselor cosmetice pe piele, impunerea unui triaj

Mafundikwa l-a recrutat ca șef de producție la fabrica din Harare pe dominicanul Elias Lopez, care a lucrat anterior pentru Arturo Fuentes și Davidoff.

Compania, care promovează egalitatea de gen și a angajat o echipă formată exclusiv din femei pentru a rula trabucurile, vizează o poziție de lider pe piața trabucurilor premium.

Zimbabwe este o țară renumită pentru tutunul său, care este exportat în principal în China și Europa și este utilizat ca aromă de producătorii de țigări la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
mosi-oa-tunya cigars
trabucuri rulate manual
trabucuri premium
trabuc zimbabwe
exporturi romania