Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 21 feb 2022

Distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj Multicom din Zalău, a încheiat anul 2021 cu o creștere de 10% a cifrei de afaceri și a ajuns astfel la 19 milioane de euro, în ciuda pandemiei.

Urmărește-ne și pe Google News

Chiar dacă anul 2021 a fost unul plin de provocări, atât din punct de vedere al crizei sanitare cu restricțiile aferente  cât și din cauza creșterii accelerate a prețurilor la materialele de construcții, compania a apelat la strategii de management eficiente și potrivite pentru a crește.

Multicom a investit 500.000 de euro în modernizarea capacităților de descărcare și înlocuirea parcului auto, dar nu se oprește aici. Planurile pentru 2022 sunt mari.  Noul director general, Iosif Marius, a început implementarea unui program extins de executive management, coaching și training în care sunt implicați toți angajații.

Anul acesta compania împlinește 30 de ani de activitate, o poveste frumoasa , care a fost posibila in primul rând  datorită angajaților Multicom -care au dat dovada de profesionalism , implicare și capacitatea de a se adapta schimbărilor dure din piata și nu în ultimul rând clienților. 

In 2022 compania vizează piața imobiliară din județul Sălaj. Scopul este construirea unui complex rezidențial de 10 etaje, lucrare care a început încă de anul trecut când a fost construit un restaurant Mc Donald’s Drive Thru din Zalău. Dezvoltatorii  așteaptă ca în a doua jumătate a anului să primească autorizația de construire pentru cele peste 100 de apartamente. 

În plus,  în viitorul apropiat, Multicom vizează listarea la bursă pentru a-și finanța expansiunea pe noi piețe.

IOSIF MARIUS, director general Multicom: “În 2022 dorim să păstrăm trendul ascendent al afacerii noastre, iar pentru atingerea acestui scop am alocat un buget considerabil pentru investiții, fie că vorbim de o nouă platformă de depozitare în suprafața de 4000 mp cât și diferite campanii de marketing atât pentru clienții de retail cât si pentru B2C."

Fondată în 1992 de soții Gavril și Floare Iepure, Multicom are în prezent peste 130 de angajați și deține în Zalău un magazin de bricolaj de 7000 de mp, situat pe un teren de 17.000 de mp langa  mall Zalău Value Center , un depozit de materiale de construcții în orașul Jibou si o flotă auto de peste 20 de autovehicule.

viewscnt
Afla mai multe despre
multicom
bricolaj