Naomi Campbell a lansat o linie de produse cosmetice în colaborare cu Starlite Shop

Naomi Campbell a lansat o linie de produse cosmetice în colaborare cu Starlite Shop
scris 28 apr 2017

Top-modelul Naomi Campbell, în vârstă de 46 de ani, s-a asociat cu compania spaniolă Starlite Shop pentru a lansa o linie de produse cosmetice, inclusiv un lac de unghii în 14 nuanțe. Celebrul model britanic s-a declarat ”foarte mândră” de creațiile sale și de brandul ei, Naomi Campbell Design, informează contactmusic.com.

Naomi Campbell a anunțat această colaborare prin intermediul unor mesaje publicate pe conturile sale de pe mai multe rețele de socializare, scrie News.ro.

”Sunt cu adevărat mândră să îmi lansez propriul brand, Naomi Campbell Design. Veți găsi toate creațiile mele pe platforma online Starliteshop.com. Sunt încântată de această nouă aventură”, a scris vedeta britanică pe conturile sale de Instagram și Twitter.

De asemenea, celebrul top-model i-a mulțumit actorului Antonio Banderas care i-a facilitat colaborarea cu platforma spaniolă Starlite Shop. Antonio Banderas își comercializează propriile colecții pe site-ul acestui magazin online.

Centrul comercial Băneasa Shopping City anunță peste 150 de milioane de vizite în 9 ani de activitate CITEȘTE ȘI Centrul comercial Băneasa Shopping City anunță peste 150 de milioane de vizite în 9 ani de activitate

Actorul spaniol i-a răspuns pe rețelele de socializare și s-a declarat ”încântat” de faptul că va putea să colaboreze cu Naomi Campbell.

Naomi Campbell, născută pe 22 mai 1970, este unul dintre cele mai cunoscute top-modele din lume, care a făcut parte, alături de Cindy Crawford, Linda Evangelista, Claudia Schiffer și Christy Turlington, din grupul ”super-manechinelor” care au dominat industria modei în anii 1990.

Mama ei, Valerie Morris, este o fostă balerină de origine jamaicană, iar tatăl ei, care și-a părăsit familia înainte de nașterea fiicei sale, era jamaicano-chinez. De altfel, bunica paternă a celebrului top-model britanic avea numele de familie Ming.

Prima ei apariție publică s-a produs la vârsta de șapte ani, în videoclipul piesei ”Is This Love?” lansată de Bob Marley. La vârsta de 10 ani, s-a înscris la cursurile Academiei Conti din Italia, unde a studiat baletul, iar la vârsta de 12 ani a apărut într-un videoclip al grupului Culture Club. Apoi, la vârsta de 15 ani a realizat un spot publicitar pentru compania Ford și, la scurt timp după aceea, a devenit model profesionist, semnând un contract cu Elite Model Management.

În 1988, Naomi Campbell a devenit primul top-model de culoare care a pozat pe coperta revistei Time și, apoi, pentru ediția franceză și cea britanică a revistei Vogue. De atunci, Naomi Campbell a apărut pe copertele principalelor reviste de modă și a defilat pentru toate marile case de modă din lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
naomi campbell
starlite shop