KFC România vrea să deschidă încă 5 restaurante în acest an. Numărul angajaților va depăși 3.300

KFC România vrea să deschidă încă 5 restaurante în acest an. Numărul angajaților va depăși 3.300
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2017

Lanțul de restaurante KFC România a anunțat că va deschide cel puțin 5 unități în 2017, numărul angajaților urmând a depăși 3.300.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Avem planuri ambițioase în ceea ce privește dezvoltarea rețelei în următoarea perioadă. Plănuim să deschidem cel puțin cinci restaurante anul acesta și să ajungem la peste 3.300 de angajați”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC România.

În România, lanțul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licența pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network și numără 63 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești sau Brașov.

Pep&Pepper, rețeaua de restaurante a lui Dan Isai, vrea să ajungă la 30 de unități până la finalul lui 2018 CITEȘTE ȘI Pep&Pepper, rețeaua de restaurante a lui Dan Isai, vrea să ajungă la 30 de unități până la finalul lui 2018

Primul restaurant a fost deschis în urmă cu 20 de ani pe Bulevardul Magheru din București.

De asemenea, KFC România operează și două restaurante la Chișinău, Republica Moldova. Adaugam si noul restaurant din Verona, Italia.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
mark hilton