Farmec deschide două noi magazine Gerovital în București și Ploiești

Farmec deschide două noi magazine Gerovital în București și Ploiești
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2017

Producător român de cosmetice Farmec continuă planurile de extindere a rețelei  proprii de magazine de brand și anunță deschiderea a două noi magazine Gerovital la București și la Ploiești.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Prin fiecare magazin deschis de noi în țară, ne-am propus să venim în întâmpinarea consumatorilor noștri și să le oferim produse eficiente, la cel mai bun raport calitate-preț. Interesul crescut pentru brandurile noastre în fiecare oraș ne oferă perspective și oportunități noi de explorat, dar este și o confirmare a faptului că Gerovital este o marcă de încredere, pe care iubitorii brandului o recomandă prietenilor și familiei de generații întregii”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec. 

Investiția pentru cele două magazine Gerovital din București, situat în AFI Cotroceni, și Ploiești, aflat în AFI Ploiești, se ridică la peste 440.000 de lei.

Numărul bărbaților care își comandă online produse de înfrumusețare și accesorii a crescut cu 5% în 2016 CITEȘTE ȘI Numărul bărbaților care își comandă online produse de înfrumusețare și accesorii a crescut cu 5% în 2016

În Ploiești, acesta este primul magazin de brand, în timp ce în București, producătorul de cosmetice are la activ 3 magazine Gerovital. Alte două spații comerciale au fost inaugurate anul trecut în incinta centrelor comerciale Veranda Mall și Park Lake. 

La nivel național, Farmec deține în total 6 magazine Gerovital, în București, Constanța, Craiova și Cluj-Napoca. De asemenea, pe întreg teritoriul țării sunt deschise 8 magazine de brand Farmec (Cluj-Napoca, Arad, Sibiu, Târgu- Mureș, Timișoara și Brașov).
 

viewscnt
Afla mai multe despre
gerovital
farmec