Nestlé numește în premieră o femeie drept Country Manager pentru România

Nestlé numește în premieră o femeie drept Country Manager pentru România

Silvia Sticlea

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 nov 2021

Compania Nestlé o numește pe Silvia Sticlea în funcția de Country Manager al Nestlé România. Silvia Sticlea, în prezent, Business Executive Officer Confectionery & Dairy South East Market Nestlé, va prelua poziția de la 1 ianuarie 2022, de la Leszek Wacirz, care a coordonat activitatea companiei în România în ultimii patru ani.

Urmărește-ne și pe Google News

Odată cu încheierea mandatului în România, acesta își va asuma un nou rol de Market Head la cârma operațiunilor Nestlé Turcia, o piață aflată în plină expansiune.

Silvia Sticlea este prima femeie care preia funcția de Country Manager al Nestlé România.

VIDEO Garduri montate într-un centru comercial din România, pentru separarea vaccinaților de nevaccinați CITEȘTE ȘI VIDEO Garduri montate într-un centru comercial din România, pentru separarea vaccinaților de nevaccinați

Silvia Sticlea s-a alăturat companiei în iunie 2001, din poziția de Brand Manager, fiind numită, doi ani mai târziu, Group Brand Manager în cadrul diviziei de produse culinare. În 2006 a preluat o noua poziție la nivel central, aceea de Consumer Insight Manager, pentru ca în 2009 sa preia funcția de Marketing Advisor.

În 2012 a fost numită Business Manager al diviziei de produse culinare în cadrul Nestlé Austria, preluând apoi, începând cu 2014, un nou rol, în calitate de National Key Account Manager în regiunea Europei de Sud-Est. A fost numită apoi, în 2015, în funcția de Business Executive Officer pentru categoria Beverages, Confectionary and Culinary România, înainte de preluarea poziției pe care o deține în prezent în 2018, coordonând cu succes categoria la nivelul mai multor țări. 

Leszek Wacirz, actual Country Manager al Nestlé România, își va asuma, începând cu 1 ianuarie 2022, un nou rol de Market Head la cârma operațiunilor Nestlé Turcia, o piață aflată în plină expansiune.

Nestlé este cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume. Este prezentă în 189 de țări din întreaga lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
nestlé
silvia sticlea